Foto-index
De nieuwste foto's staan bovenaan.

In Noordhoek vierden de senioren ook carnaval samen met het Mades Meezingkoor op 21 februari 2020.

We zongen bij de opening van Cultureel Centrum Zidewinde in Sprang-Capelle op 1 februari 2020.

Dit jaar organiseerden wij een eigen Kerstshow op 12 december. De zaal was prachtig versierd en het was erg gezellig.

De KBO afd. Oosteind had ons gevraagd voor een meezingmiddag. Het was hen goed bevallen op 20 november 2019.

De gemeente Drimmelen heeft op 14 november 2019 de mantelzorgers uitgenodigd in Sportcafé Driedorp in Wagenberg. Wij waren erbij.

Door een Betrokken Ondernemer uit Breda, Witlox VCS, werd een meezingmiddag aan de bewoners van Huize Haga aangeboden op 2 november 2019.

Op 25 oktober 2019 zongen we in WZC de Leystroom te Breda voor een enthousiast publiek.

Gezelligheidskoor Dongens Levenslied organiseerde hun jaarlijkse herfstconcert op 20 oktober 2019. Ook wij waren erbij.

De senioren van Noordhoek en Standdaarbuiten hadden zich verzameld in Klundert om deel te nemen aan een gezellige meezingmiddag met buffet op 9 oktober 2019.

Net zoals vorig jaar traden wij op tijdens de "Week van de Eenzaamheid" in Wijkhuis Slotjes in Oosterhout op 2 oktober 2019.

De leden van de Zonnebloem afd. Teteringen waren naar Park Zuiderhout gekomen om met ons mee te zingen op 5 september 2019.

In Dongen bij Zorgvilla Gardiaan waren de bewoners weer blij dat ze ons weer zagen op 16 augustus 2019.

Op 9 augustus 2019 verzorgden wij voor de bewoners van Slotjesveste in Oosterhout een meezingmiddag.