Foto-index
De nieuwste foto's staan bovenaan.

De gemeente Drimmelen heeft op 14 november 2019 de mantelzorgers uitgenodigd in Sportcafé Driedorp in Wagenberg. Wij waren erbij.

Door een Betrokken Ondernemer uit Breda, Witlox VCS, werd een meezingmiddag aan de bewoners van Huize Haga aangeboden op 2 november 2019.

Op 25 oktober 2019 zongen we in WZC de Leystroom te Breda voor een enthousiast publiek.

Gezelligheidskoor Dongens Levenslied organiseerde hun jaarlijkse herfstconcert op 20 oktober 2019. Ook wij waren erbij.

De senioren van Noordhoek en Standdaarbuiten hadden zich verzameld in Klundert om deel te nemen aan een gezellige meezingmiddag met buffet op 9 oktober 2019.

Net zoals vorig jaar traden wij op tijdens de "Week van de Eenzaamheid" in Wijkhuis Slotjes in Oosterhout op 2 oktober 2019.

De leden van de Zonnebloem afd. Teteringen waren naar Park Zuiderhout gekomen om met ons mee te zingen op 5 september 2019.

In Dongen bij Zorgvilla Gardiaan waren de bewoners weer blij dat ze ons weer zagen op 16 augustus 2019.

Op 9 augustus 2019 verzorgden wij voor de bewoners van Slotjesveste in Oosterhout een meezingmiddag.

We gingen weer een keertje naar het Beemdhuis in Breda op 23 mei 2019. Gezellig.

Op 5 mei 2019 was het vlaggetjesdag in Drimmelen. Het Mades Meezingkoor was weer van de partij.

De bewoners van WZC Hagedonk in Prinsenbeek waren blij dat we er weer waren op 13 april 2019.

Ons 13e Meezingfestijn is weer een feit. Het werd erg gezellig op 31 maart 2019 in Hotel de Korenbeurs in Made.

De Zevenbergse Seniorenvereniging had 2 dagen georganiseerd voor de plaatselijke senioren. Wij mochten ook 2 dagen zingen.

We waren weer een middag in WZC Liesbosch in Breda. De bewoners zongen bijna alles mee op 16 maart 2019.

De leden van de Zonnebloem afdeling Bavel waren verheugd dat wij kwamen zingen 20 februari 2019.

In WZC St. Martinus waren de bewoners blij met onze komst op 13 februari 2019.

Op 11 januari 2019 zongen we in Zorgvilla Gardiaan voor de bewoners. Zij waren erg tevreden.

Het eerste optreden van 2019 was nog in kerstsfeer in WZC de Wijngaerd in Made op 4 januari 2019.